VÆLG KATEGORI

Historien om vores menu

Poke bowls stammer som sagt fra Hawaii og kan trackes helt tilbage til 1970’erne, hvor hawaiianske fiskere lavede skåle med ris og rå fisk som en lækker snack. Det originale hawaiianske afsæt har sat sit præg på maden i OLIOLI ved fx udskæringen af råvarer i tern og ingrediensen ananas. Vores asiatiske rødder udfoldes gennem smagssammensætninger og valg af ingredienser, hvor vi har lånt det bedste fra Korea, Thailand og Japan og gjort det til vores eget. Vores saucer henter således inspiration i Asien, og smagene er tilpasset de udvalgte grøntsager. Endelig tilføjer vores nordiske hverdagsliv en ekstra dimension, som kan ses i den stilistiske præsentation og udførelse af de enkelte bowls, samt tilføjelsen af de mange grøntsager, der giver tekstur i maden.

 

Flere af ingredienserne i vores Poke Bowls fremgår også i sushi, men i Poke Bowlen kan du selv sammensætte og tilføje som det lyster. Vores bowls kan sammensættes til stort set hvilken smag, præference eller lyst man har. Hvis du ikke kan lide rå fisk, så har vi også tofu, and, rejer eller hvidløgs-chili marieneret oksekød. Du kan altså selv bestemme om du vil have blomkålsris, rødkål og anans med chili mayo, cashewnødder eller surimi salat. Derudover har vi adskillige varianter af saucer, der er glutenfri vegetar og veganske, samt alternativer til børn som ikke kan lide rå fisk. Valget er dit, når du vælger en ”build-your-own” variant. På vores menu har vi også ”the standards” bowls, som vi har sammensat på forhånd og er ud fra vores personlige favoritter og sammensætninger af ingredienser – dem anbefaler vi, hvis du ikke har prøvet en Poke Bowl før.